maandag 16 april 2012

Hannah de Heldhaftige.(Stuur mij a.u.b. geen verzoeken voor een Hanna pak)

De dochter van mijn vriendin is helemaal idolaat van Hannah de Heldhaftige, dit is een karakter van de Sprookjescamping. Helaas kun je in tegenstelling tot K3, en MegaMindy geen kleding kopen van Hannah. Nou weet mijn vriendin natuurlijk wel dat ik heel handig ben dus heb ik zo'n verkleedkostuum voor de kleine meid gemaakt. Deze week is ze jarig en zal ze hem straks van ons krijgen. Ik ben benieuwd hoe het zit want een keer passen gaat natuurlijk niet en het patroon van het jasje is toch met knip en plak werk in elkaar gezet want er zijn natuurlijk geen patronen van. Ik moet ook wel zeggen dat het jasje me enige moeite heeft gekost, wat is dat Nicky velours een rot stof en dat goedband, verschrikkelijk. Gelukkig is het nu klaar en kan ik hopelijk zondag als ze haar verjaardag viert en ze past hem(haar kennende trekt ze hem aan en gaat ze ermee naaar bed) een grote glimlach op haar gezichtje verwelkomen. Daar zal ik wel mee moeten doen want ze is natuurlijk veel te druk met jarig wezen.
Bij dit kostuum zit ook een muts maar omdat de dame in kwestie anders heet en dus geen Hannah heb ik er zelf een patch op gemaakt met Amber de Heldhaftige, niet orgineel maar wel leuk.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wauw het is echt prachtig! Mijn dochter van 3,5 is ook helemaal gek van Hannah. Verkoop je deze pakjes misschien ook??

gr. Sylvia

Jente van der Woude zei

Ik zou dit pak graag maken voor de dochter van mijn collega. Zou u dit patroon (tegen betaling) misschien met mij willen delen?

Met vriendelijke groet,
Jente van der Woude