maandag 1 augustus 2011

Rode draak.

Het is nog niet een draakje voor in mijn lantarentje geworden maar een mooie rood met gouden draak. Toen ik met dit draakje begon was het wel de bedoeling dat hij in mijn lantaarn zou komen maar hij werd tijdens het maken toch iets groter dan de bedoeling was. Natuurlijk is dit niet zo'n ramp want ik heb nog wel wat stukjes hout liggen om deze draak op te zetten.Dit exemplaar heeft in tegenstelling tot de vorige draken een stekelrand over zijn rug lopen van goud en omdat ik dan toch met goud bezig was.......misschien iets te overdreven want ik ben normaal gesproken niet zo van al die bling.
Gelukkig heeft deze draak niet geklaagd over zijn uiterlijk en ben ik dus maar gewoon losgegaan met de goudkwast en ik moet zeggen, hij kan het hebben.

Het volgende exemplaar zal als hij de juiste grote heeft voor mijn lantaarn zijn en anders als ook deze te groot wordt zal het een paarse draak worden want dat is de kleur die ik nog niet heb gehad. Metalic verf is lastig aan te komen (in leuke kleuren) of zoals ik ze nu heb vrij duur maar wel een heel erg mooie kwaliteit. Natuurlijk ik heb ik ook wel de zilver, goud en koper kleuren maar die zijn niet zo leuk om de hele draak mee te doen. Misschien kom ik nog wat tegen als ik op vakantie ben.

Geen opmerkingen: