vrijdag 28 mei 2010

Zumba broek en beertje Tim.


Ik ben nu bijna een jaar bezig met Zumba lessen op de sportschool. Super leuk natuurlijk maar nog steeds niet slank, haha. Nee, ik zal nooit slank worden hoor daar zorgt mijn lichaam en zijn gebreken zelf voor dus daar heb ik me jaren geleden al bij neegelegd. Toch wil ik er wel hip en sportief bijlopen dus ik wilde wel een Zumbabroek. Helaas zijn deze broeken er niet in de juiste maat voor mij omdat ik vrij klein ben dus is bijna alles altijd te lang. Gelukkig ben ik zelf handig met de naaimachine en ben dus zelf aan de slag gegaan.Deze blauwe broek is een orginele broek en mijn voorbeeld. Hier zitten de sierbanden echter aan de broek vast. Mijn exemplaar is met losse banden die je kunt wisselen van kleur ik heb er ook oranje banden bij voor de nodige variatie. Oh ja, mijn exemplaar is natuurlijk ook geen blote buiken versie maar hij zit heerlijk tijdens de Zumba lessen en de mijne was op deze manier ook nog eens veel goedkoper dan het orgineel.


Tijdens het Pinksterweekend ben ik begonnen met het maken van dit beertje. Omdat we toen het weekend weg waren is er niet heel veel van terecht gekomen en heb hem nu thuis afgemaakt.
Hij heet inmiddels Tim en ligt hier heerlijk van de zon te genieten. Het volgende patroontje ligt al weer klaar en de stof is ook al uitgezocht nu nog even tijd vinden om er aan te beginnen. Volgende week moet ik toch echt eerst met de nieuwe kussenhoezen voor onze tuinmeubelen beginnen anders is straks de zon weer verdwenen en de zomer voorbij voordat er nieuwe kussens zijn.


Geen opmerkingen: