donderdag 1 april 2010

Update!


Zo, nu eerst eens even een update van de gemaakte projecten van de afgelopen weken.
De koninklijke kippen heb ik gemaakt om weg te geven, nou ja, niet helemaal want er is er ook een voor mijzelf, degene met de grote rozen blijft bij ons thuis en de andere twee gaan dit weekend mee naar Boerakker(Groningen). Die met de roze vleugels is eigelijk een foutje, ik heb de stof op de verkeerde plek aan elkaar gezet waardoor alleen de poten van een andere stof zijn maar met de bonte vleugels vind ik het toch wel een grappig gezicht. De kroontjes zijn zelf gemaakt van zelfhardende klei. Niet de mooiste dus maar om nu alleen 3 kroontjes te bestellen op internet vind ik wat ver gaan dus vandaar. Ik denk dat ze zo ook wel in de smaak zullen vallen en helemaal als ik er nog wat chocolade paaseitjes onder leg.
De hartendiefjes heb ik als pakket in de kerstvakantie gekocht toen wij in Brugge waren, er zouden er vier uit moeten kunnen maar dat is dus niet gelukt, jammer maar niets aan te doen. Gelukkig heb ik nu wel het patroon en kan er zelf nog meer variaties op maken.(Oh ja, nog wel even de hartjes eraan maken anders zijn het geen echte hartendiefjes)
Het vogelhuisje had ik laatst gekocht bij Kruitvat maar was zo kaal zonder vogeltje dat ik er maar een bij heb gemaakt. Het vogeltje is gemaakt van een Tildas patroon maar het lijkt nu wel een PIP vogeltje.
En dan nog twee labeldoekjes, het roze doekje is een bekend patroontje maar het kipje is een nieuw probeersel, het is een leuk patroontje geworden in een niet standaard model, leuk en een keer iets anders.
Na de paasdagen moet ik aan de slag met een feestjurk voor het dochtertje van mijn vriendin, voor nu wens ik iedereen fijne paasdagen.

2 opmerkingen:

Astrids Atelier zei

Hoi!
Ik kwam via via op je blog terecht en wat maak je een leuke dingen zeg!! Maak je ook Tilda dingen op bestelling? Ik vind ze enig, heb ook veel boeken in huis, maar de tijd om het te maken ontbreekt me gewoon... dus: zo ja, mail me gerust! Adres vind je op mijn blog terug. Bedankt, groetjes Astrid

Luna zei

Hallo, Die Vögel gefallen mir besonders gut.
Liebe Grüße Luna